Arheco Design S.R.L. este un birou de arhitectura dedicat designului durabil si dezvoltarii inteligente in baza noilor tehnologii si principiilor arhitecturii stravechi. Fondat in anul 2004, biroul aduce solutii cuprinzatoare de proiectare utilizand concepte din domeniile ecologiei, Feng Shui-ului si arhitecturii ezoterice.

Solutiile arhitecturale propuse de noi reflecta o abordare noua in gandirea formelor si detalierea tehnica, in contextul societatii actuale si al unor principii vechi de mii de ani – abordare menita sa depaseasca aspiratiile clientilor in raport cu actiunile climatice si calitatea obiectului de arhitectura. Atentia deosebita la aceste amanunte se materializeaza prin creativitate, colaborare interdisciplinara si cercetare aprofundata.

Suntem o echipa tanara, cu o buna pregatire in domeniu, oferim servicii complete de proiectare in constructii, design de interior, urbanism, peisagistica, management de proiect, consultanta de specialitate, de la procedurile de avizare si autorizare pana la punerea in opera, raspunzand

cu profesionalism cerintelor diverselor programe arhitecturale: rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri, constructii industriale. Modul nostru de a imagina o viitoare locuinta confortabila, un spatiu profesional adecvat birourilor sau o amenajare peisagera plina de vitalitate, de armonie, se bazeaza pe cunostinte aprofundate ale materialelor si tehnologiilor disponibile, imbinand necesitatile noului cu o buna intelegere a contextului.